Over Trouwe Vrienden

Trouwe Vrienden gaat over dieren. Lieve dieren, bijzondere dieren, speciale dieren, gekke dieren en nog veel meer unieke dierenvrienden. Op TrouweVrienden is het iedere dag dierendag!

Dierenliefhebbers

Trouwe vrienden wordt gemaakt door een groep dierenliefhebbers. Eigenlijk was het plan om de leukste foto’s en filmpjes van onze eigen honden en katten op deze site te verzamelen. Want dit zijn tenslotte onze allertrouwste vrienden. Maar het is best lastig om onze katten en honden op de foto te zetten. Ze lopen weg als je net een mooi shot wil nemen en ze blijven nooit stil zitten. Wat een lieve lastpakken zijn het toch! Daarom hebben we het roer omgegooid en vullen de site met foto’s en filmpjes van andere dieren. Dagelijks plaatsen we de leukste, grappigste, ontroerende, bizarre dieren nieuwtjes.

Trouwe vrienden

Op deze website wordt aandacht besteed aan bijzondere vriendschappen tussen mens en dier. Centraal thema op deze website is hoe enorm belangrijk dieren voor mensen zijn. Het zijn onze trouwe vrienden. Dieren zijn tot alles in staat. Ze kunnen ontroeren, ze kunnen je aan het lachen maken, je kunt verdriet bij ze kwijt, ze kunnen inspireren, je helpen en je troosten. Toch gaan we vaak maar belabberd met dieren om. We behandelen ze lang niet altijd even goed en voelen ons vaak verheven boven dieren.

Positieve verhalen

In dit blog laten we dieren op hun best zien. We laten zien waarom dieren zo belangrijk voor ons zijn. Op deze website zie je geen dierenleed en ellende. We laten alleen positieve verhalen zien. Niet omdat omdat we de dieren de hemel in willen prijzen, maar omdat we mensen willen inspireren en motiveren om goed met de dieren om ons heen om te gaan. Dieren moet je respecteren. Dat verdienen ze nu eenmaal. Het zijn immers onze trouwe vrienden. En daarom is het op TrouweVrienden iedere dag dierendag!